Kanada üzleti ügyvéd

Kanadai vállalati jogi képviselet

Canada Business Lawyer Niagara Falls Ontario

      
  Law Central       Lawyer Profile / Approach       Legal Practice       Foreign Business Counsel       Email       (001)  

LAW CENTRAL

PROFILE / APPROACH

LEGAL PRACTICE

Business Establishment

Buy / Sell Business

Merger / Acquisition

Contract Negotiations

Business Operations

Joint Venture / Partner

Financing / Leasing

Tax Strategies

FOREIGN BUSINESS

Exporting from Canada

Importing to Canada

Canadian Operations

Foreign Investments

Toronto Headquarters:

Neufeld Legal Professional Corporation

1 Yonge Street, Suite 1801

Toronto, Ontario

Canada M5E 1W7

Chris@canadabusinesslawyer.com

tel. (001) 416-887-9702

Offices also in Calgary, Alberta.

 

Kanada üzleti ügyvéd

Megértése jogi dinamikáját kanadai üzleti az Ön számára a megfelelő jogi tanácsot.

Egy nemzetközi vállalkozás, amely bonyolít üzleti Kanadában vagy a kanadaiak, szükséges, hogy a kereskedelmi ügyletekre kell felelniük a kanadai törvények és rendeletek. Különbségek a nemzeti jogi és szabályozási rendszerek azok a kereskedelmi vállalkozások is nagyon jelentős, a szankciók be nem tartása sokszor, hogy nagyon költséges, míg a megfelelő jogi ismeretekkel bizonyítani tudja, igen jövedelmező.

Mint ilyen, fontos, hogy igyekeznek optimalizálni a pénzügyi előnye a nemzetközi kereskedelmi ügyletek Ön folytató, hogy a vállalati fúziók és felvásárlások, vegyes vállalatok, társaságok, vállalati expanzió importáló / exportáló, a beruházások és üzleti szerződések. Ezért fontos, hogy a vállalkozás megtartja a jogi szolgáltatások egy tapasztalt kanadai ügyvéd, képzett nemzetközi üzleti és eltérések a nemzeti jogrendszerek.

Megértjük azokat a kihívásokat és jogi következményeit a külföldi vállalatok célja, hogy optimalizálják a kanadai üzleti vállalkozások, miközben megfelelnek a jogi és szabályozási struktúra, amely eltér a saját (bár ez nem egyértelmű a kezdetektől fogva). A jogi operatív központok Toronto, Ontario, Calgary, Alberta, és New York, USA, megvan a REACH és a tapasztalat hatékony tanácsokkal a nemzetközi üzleti, akiknek a globális üzleti tevékenységek közé Kanada.

Mivel fontos, hogy pontosan a mi jogi tanácsadást, elvárjuk, hogy az összes kommunikációt kell folytatni angol nyelven.

Given the importance of being exact with our legal advice, we require that all communications are to be undertaken in English.

Kapcsolat velünk: Neufeld Legal P.C. - Chris@CanadaBusinessLawyer.com  / (001) 416-887-9702

 

Corporate Lawyer Rockies Alberta BC Canada

Business Law Ottawa Ontario Canada

Corporate Solicitor Vancouver British Columbia

Business Attorney Montreal Quebec Canada

Business Lawyer Toronto Ontario Canada

Canadian Business Lawyer Christopher Neufeld is a corporate commercial solicitor is admitted to practice law in both Ontario and Alberta (Canada) and New York (U.S.A.).  Christopher's legal practice focuses primarily on business law, in particular corporate commercial transactions.  We provide international and national legal advice for business transacted within Canada, as well as between Canada and the United States, England, China, Russia, India, Korea, Japan, Germany, Austria, Switzerland, France, Italy, Spain, Portugal, Brazil, Argentina, Mexico, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Sweden, Norway, Finland, Denmark, Netherland, Poland, Hungary, Turkey, Belarus, Ukraine, Czech, Slovakia, Phillipines, Indonesia, Singapore, South Africa, Australia, New Zealand and other parts of the world. See also www.NeufeldLegal.com. COPYRIGHT 2009-11.

 Site Map    Disclaimer    Privacy Policy    Contact Canada Business Lawyer